Om långivare.com

Det finns ett stort antal olika långivare i Sverige. Med andra ord banker och kreditbolag som lånar ut pengar, ger krediter eller låter kunden betala på avbetalning. Det finns lån för de flesta tillfällen – en del med låg ränta, andra med mycket hög. På Långivare.com presenteras i första hand de olika typerna av lån och krediter som finns, samt vad man bör tänka när man utnyttjar dessa.

Information – Men inte rekommendation

Disclaimer: Långivare.com är uppbyggd med faktarelaterade artiklar. Sidan kan användas för att lära sig mer om lånebranschen. Den ska däremot inte användas som enskilt underlag för val av enskild långivare eller andra finansiella beslut.

Det är alltid viktigt att se över sin egna ekonomiska situation och göra egna finansiella val utifrån fakta från flera olika källor.

Exempelvis kan räntor och andra uppgifter inte alltid vara uppdaterade på denna sida. All fakta ska därmed ses som generell och allmän.

Affiliate

Sidan har delvis affiliatelänkar.

Integritetspolicy

Långivare.com samlar inte in några personuppgifter på de som besöker sidan. All information om cookies och private policy kan läsas i dess integritetspolicy.

Ägare och kontakt

Långivare.com ägs av Tokay Gecko Marketing AB 559125-0302.

Kontakt kan tas genom detta kontaktformulär.